skip to Main Content

Чому помер ексгравець збірної України Богдан Шершун

Вчора, восьмого січня, зупинилось серце колишнього футболіста збірної України та “Дніпра” Богдана Шершуна. Прессекретар збірної країни з футболу Олександр Гливинський сповістив моторошну новину та висловив свої співчуття. І повідомив, що 42-річний колишній футболіст довгий час лікувався та боровся за життя за кордоном.

Важко повірити, але це, на жаль, правда. Богдан тривалий час лікувався за кордоном, боровся за життя, але … Вкотре переконуюся про цінність кожної миті, яка дається нам у цьому житті… Богдан був надзвичайно світлою людиною: поміркованою, розважливою, вихованою… Спогади про нього – у серці. Спочивай з миром, Друже! Вічна Пам’ять… Царство Небесне! – написав Гливинський у своїх соцмережах.

Як виявилося, у Богдана була пухлина мозку, він знаходився в Бельгії. Він лікувався, але не зміг перемогти хворобу.

Футбольна кар’єра Шершуна

За свою кар’єру пограв за цілий ряд українських клубів – “Дніпро”, київський “Арсенал”, “Кривбас” та “Волинь”.
Ще протягом 2002-го – 2005-го років виступав за російське ЦСКА. У сезоні-2004/2005 разом із клубом здобув Кубок УЄФА. Двічі ставав чемпіоном росії та одного разу володарем Суперкубка росії.
Останньою командою у кар’єрі Шершуна, який грав на позиції центрбека, стала луцька “Волинь”. 1 липня 2014-го Шершун повішав бутси на цвях. За своєю спиною мав 4 матчі за збірну України.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top