skip to Main Content

Дрони замість Євробачення: пропонують відмовитися від конкурсу

В мережі опубліковано відео суперечки кінопродюсера Михайла Ясинського разом із ведучим Славою Дьоміни. Позиція Михайла, полягає в тому, що під час війни участь України у національному відборі Євробачення є недоречною. У приклад приводить Румунію, яка відмовилася брати участь через брак грошей.

«А у нас вони є?», – запитує Михайло. Підсилює все тим, що Румунія активно допомагає Україні. Станіслав, у свою чергу, наголошує, що важливо не забувати про культуру. Вважає, що саме завдяки Євробаченню Європа не забуватиме, що досі триває війна.

Делегація, проживання, проїзд. За все це мусить платити держава. За законом кошти, що виділені задля культурного розвитку України, не можуть бути витрачені на оборону. Користувачі соціальних мереж  підтримують позицію Михайла.

Я не буду голосувати ні за кого… Сьогодні був обмін. Я бачила, як їхало багато швидких, автобусів з нашими хлопцями. Так, я раділа за них. Але знала, що хлопець з мого села і досі в полоні з перших днів повномасштабного вторгнення. Останній раз він виходив на звʼязок у серпні 2022 року, – пише підписниця.

Нагадуємо, що минулоріч участь «Калуша» у більшості українців викликала схвалення.

Аліна ТАЛАН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top