skip to Main Content

Дружина загиблого Воїна просить підписати петицію

Жека Давидов – мій коханий чоловік, який віддав своє життя за свободу та незалежність усіх нас.

Прошу всіх українців належно віддати шану нашому спільному Герою, мужньому захиснику рідної неньки України з позивним Хасбік.

Жека був гранатометником та навідником. До останнього подиху знаходився там де пекло… Захищаючи мирне населення України, загинув від важкого уламкового поранення в голову. Добу боровся за своє життя в реанімації, але поранення було дуже важким.

Коли мені сповістили що Жека віддав душу Богові, я вам чесно говорю, я тоді померла разом з ним. Більше року я просто існувала на землі… повністю уся була разом зі своїм чоловіком, разом з ним на небесах. Але мій коханий чоловік Жека, він же мій Янгол охоронець, не брав мене до себе, а примушував мене жити. Повернутися назад… до життя мені допомогли мої діти, мій коханий Янгол охоронець, який носить форму ЗСУ, та ще одна людина, яку Бог направив до мене задля мого порятунку. Вони разом витягли мене на життя, за що я їм дуже вдячна.

Я дуже прошу вас любі українці, якщо у вас є змога підписати петицію моєму коханому чоловіку, Герою, це можна зробити перейшовши за цим посиланням.

СЛАВА УКРАЇНІ
ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ
НИЗЬКИЙ УКЛІН УСІМ ЗАХИСНИКАМ

Ось такий прапор зробили люблячі батьки своєму мужньому загиблому сину Герою
Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top