skip to Main Content

Дитячий табір-караван у чистому полі. ФОТО

Вінничанин Євгеній Голубєв тривалий час успішно викладав йогу у обласному центрі. Але понад сім років тому здивував всіх, переїхавши буквально у «чисте поле». Він отримав два гектари землі на Жмеринщині. неподалік села Ружепи. Переїхав туди із дружиною і двома дітьми шкільного віку. І започаткував родове помістя «Благодар».  

Родина Голубєвих намагається утримувати садибу автономно від зовнішнього світу. Адже голова сім’ї Євгеній – майстер на всі руки.    Також продає вирощені горіхи, лікарські трави тощо, аби мати кошти на різні потреби.

Цього літа Голубєви знову вразили знайомих і друзів: влаштували дитячий табір-караван для своїх нащадків та сусідських школярів. Запросили однодумців-вожатих – майстрів зарядки, кулінарії, йоги, створення поробок із природніх матеріалів тощо. Щодня придумували класну і корисну програму дня.  

 -Наш дитячий табір-караван стартував в Купєлії, потім перемістився в Бушу, а фінішував в нашому родовому поселенні Благодар. Це наш перший масштабний проєкт. Адже за тиждень в нашому Благодарі побувало 59 людей. Завдяки цьому на нашій спільній Райській ділянці з’явилась криниця, трапезна, кухня, – розповідає Євгеній Голубєв.

Михайло ШАФІР, «Січ Ньюс»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top