skip to Main Content

Фаворитки відбору на Євробачення виконали свій хіт наживо

Фіналістки нацвідбору на “Євробачення-2024” JERRY HEIL та ALYONA ALYONA, яким пророкують перемогу, наживо виконали “TERESA & MARIA”.

Вранці артистки завітали до студії “Сніданку з 1+1”, де й представили свою конкурсну композицію. Разом з тим Альона та Jerry прокоментували скандал навколо їхнього треку. Зокрема, використання у пісні образу матері Терези, який є спірним в історії.

Ми дуже щільно розібралися у цьому питанні після того, як деякі люди почали писати. Ми порівняли кількість людей, особливо з Європи, які коментують, і це зазвичай дуже позитивні коментарі. З приводу матері Терези, скоріше за все, є така інформація, що це ІПСО колись було вкинуте з релігійних або політичних причин, – сказала Jerry Heil.

Артистка додала, що коли вони з ALYONA ALYONA писали пісню, в них були сумніви щодо постаті матері Терези:

Але згадайте, коли ви називаєте когось: “Та ти просто мати Тереза”. Що ви маєте на увазі? Це ж не пісня про діву Марію, чи мати Терезу. Вони використані як символи благодійності, любові. Пісня про це. Пісня про об’єднання, – додала JERRY HEIL.

Наразі, згідно з голосуванням глядачів, на офіційному сайті “Євробачення” JERRY HEIL та ALYONA ALYONA значно випереджають своїх конкурентів у рейтинговому списку. Артистки розташувалися на першому місці, на другому місці – співак MELOVIN з треком “Dreamer”, на третій сходинці наразі перебуває Yagody з композицією “Tsunamia”.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top