skip to Main Content

Хіти Queen у виконанні оркестру об’єднали всі покоління вінничан

Вчора різні покоління вінничан отримали можливість поринути у музичний світ гурту Queen, переплетений з гармонією рок-симфонії. У обласному театрі ім. Садовського ці чарівні мелодії виконував оркестр GosOrchestrа. Магії додавали сотні свічок біля сцени, які замінили традиційне освітлення.


Хоча гурт Queen – це нібито вже застаріла рок-класика, останнім часом він отримав «нове дихання». Напевно, справа у появі світового телехіта «Богемна рапсодія» (2018 рік), присвяченому життю яскравого соліста «королівської» групи Фредді Меркурі. Назва стрічки ідентична одній із найвідоміших композицій гурту Queen.
Як би то не було, але концерт GosOrchestrа нікого із глядачів не залишив байдужим. Деякі дівчата танцювали на своєму місці, сивочолі чоловіки вигукували «браво», а усі присутні бурхливо аплодували після кожної композиції. Кожен міг знайти мелодію до душі, адже мелодії Queen надзвичайно різнопланові і багатожанрові. Причому дирижер керував не лише музикантами із традиційними для класики інструментами. На сцені також грали на гітарі, барабанах, іоніці та саксофоні. Тобто це був своєрідний мікст різних стилів музики.


На завершення гості залишили безсмертні хіти «We Will Rock You» і «We are the Champions». Глядачі аплодували стоячи, а нетерплячі вже пішли до гардеробу. Але GosOrchestrа, якого не хотіли відпускати зі сцени, проспівав ще й «на біс».
Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top