skip to Main Content

Порівняння Меган Фокс себе із надувною українською лялькою викликало флешмоб

Голлівудська акторка і модель Меган Фокс опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі пост, в якому образила українських дівчат.

На фото вона була разом із співаком Machine Gun Kelly, співачкою Тейлор Свіфт та зіркою американського футболу Тревісом Келсі. Здавалося б безневинна світлина, на якій друзі святкують перемогу команди Келсі Kansas City Chiefs у Суперкубку в нічному клубі.

Підписники Меган почали поширювати світлину, адже їм здалося, що вона не схожа сама на себе. Дехто навіть припустив, що 37-річна Фокс вдалася до пластичних операцій.

Щоб заспокоїти свою аудиторію, Меган оприлюднила у своєму Інстаграмі дві нові фотографії, але при іншому освітлені. Написавши, що це лише затемнена фотографія, де вона виглядає, як надувна українська лялька.

… Це була лише затемнена фотографія з телефону, де я виглядаю як українська надувна лялька. Коли в реальності я виглядаю як одна з тих супердорогих силіконових справжніх секс-ляльок, які можна придбати лише в Японії, – пише Меган.

Пост неабияк зачепив користувачів, на жінку нахлинула хвиля хейту. Не тільки від українок, але й від громадян інших країн. В свою чергу українські жінки запустили флешмоб “Ukrainian blowup doll”.

Який підлий та безглуздий пост. Припиніть намагатися залишатися актуальною. Ви як стара сердита карга. Я підтримую Україну! З любов’ю з Великобританії, – пишуть в коментарях Меган.

Яна ТИХОЛАЗ, «СічНьюз»

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top