skip to Main Content

Хто може стати новим президентом Української асоціації футболу   

Клуби Української Прем’єр-ліги хочуть змінити президента Української асоціації футболу Андрія Павелка. Поки суд відсторонив його від посади. За відставку Павелка почали виступати обласні Асоціації футболу. А також керівники частини клубів УПЛ, які ухвалили рішення скласти петицію про скликання позачергового конгресу УАФ. На цьому конгресі і мають відбутися вибори нового голови асоціації.  Одним з головних претендентів на цю посаду є екс-очільник збірної України Андрій Шевченко.

28 жовтня у Вінниці, під час засідання виконкому обласної Асоціації футболу, було розглянуто питання, пов’язане із Андрієм Павелком. Її голова і водночас керівник Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів України Ігор Гатауллін прокоментував ситуацію таким чином:

Це справа правоохоронних органів. Але зараз мова йде про статус нашої обласної Асоціації футболу (так само і про статус інших обласних Асоціацій). Наразі закінчуються повноваження керівництва нашої Громадської спілки. Маємо в юридичний спосіб відновити наші повноваження. Тому ми й проводимо позачергову звітно-виборчу Конференцію.   

Фелікс ЖАНІН, «СіНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top