skip to Main Content

У Вінниці започаткували відкриті футбольні змагання ветеранів 

Вінницька міська Асоціація футболу на чолі із Юрієм Максименком започаткувала відкриті змагання ветеранів. Першим на полі педколеджу стартував міні-футбольний турнір серед гравців 40+ років.

У ньому беруть участь команди Тиврова, Хмільника, а також ЯСКО і СДЮШОР (обидві – Вінниця). Колективи грають поперек великого поля. В кожному матчі проводять два тайми по 25 хвилин. В кожній команді – по сім польових гравців і воротар.   

В стартовому матчі хмільничани поступилися команді спортшколи із мінімальним рахунком 0:1. Планується, що турнір триватиме три тижні. Призери будуть нагороджуватися Кубками і медалями.    

В турнірі не всі команди змогли взяти участь. Бо частина футболістів Вінниччини нині перебуває у ЗСУ. Далі ми будемо проводити змагання серед ветеранів 45+ років. Активніше збираємося влаштовувати ветеранські турніри, збільшувати їхню масовість, – сказав голова комітету ветеранського футболу Вінницької міської Асоціації футболу Андрій Веретинський.  

Президент ФК «Хмільник» Ігор Квік розповів, що такі змагання дають силу і наснагу учасникам та впевненість у перемозі над російським ворогом.

У ветеранських турнірах ми не грали з моменту широкомасштабного вторгнення росії. Завдяки ЗСУ знову маємо можливість вийти на футбольне поле, – сказав Ігор Квік.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top