skip to Main Content

Ідеї подарунків до Дня закоханих – для неї та для нього

14 лютого – це день, який ще дужче розпалює пристрасть та глибокі почуття в серцях всіх закоханих. У кохання немає меж та кордонів, адже це свято відзначає весь світ. Однак у цей день одвічне питання, що подарувати своїй другій половинці було, є і буде актуальним.

“СічНьюз” зробили підбірку романтичних подарунків для неї та для нього.

Подарунок для неї

Всі ми знаємо, що прикраси – найкращі друзі жінок. Гарна підвіска або сяюча каблучка на руці вашої дівчини подарує їй згадку на все життя. Також яка жінка відмовиться від романтичної вечері? А якщо ви маєте хист до приготування, то можете вразити свою кохану власноруч приготовленою вечерею. Але існує ризик, що ви і надалі готуватимете смаколики для своєї обраниці. А чудовим бонусом до романтичної вечері може стати букет улюблених квітів.

Якщо у вас обмежений бюджет, то не засмучуйтеся й подаруйте їй емоції. Проведіть цей символічний день в обіймах один одного за переглядом фільмів,  чашечкою улюбленого напою та смаколиків. 

Якщо ваша дівчина обожнює фарбуватися, то в нагоді стане косметичний набір або сертифікат в її улюблений магазин косметики, а парфум стане ідеальним доповненням до її розкішного образу.

Для любительок солодкого відмінним подарунком стане бокс із солодким наповненням.

Любителькам мистецтва можна подарувати картину з вашим спільним фото або похід в музей або театр.

Я планую влаштувати своїй дівчині романтичну вечерю. Замовити суші, взяти пляшку вина та ввімкнути її улюблений фільм, – розповів для “СічНьюз” вінничанин Владислав Степовий.

Подарунок для нього

Якщо ви думаєте, що чоловікам потрібні тільки шкарпетки і піна для гоління, то ви помиляєтеся. Кожен представник чоловічої статі, незалежно від віку й статусу, хоче отримати подарунок від своєї другої половинки.  Якщо ви не знаєте, чим можна порадувати свого обранця, ми  підкажемо кілька ідей для люблячих жінок.

Якщо ви відчуваєте, що пристрасть у ваших стосунках зникає, подаруйте настільну гру для пар. Така гра дозволить вам більше дізнатися про вашого партнера, його вподобання та допоможе зблизитися.

Шкіряний гаманець, ремінь, сумка або портмоне стане ідеальним доповненням до стильного образу вашого чоловіка.

Якщо ви знаєте, чим любить займатися ваш обранець, подаруйте йому подарунок для його хобі: вудку, фотоапарат, музичний інструмент, лего тощо.

Цінителям алкоголю можна подарувати вартісний коньяк або віскі, залежно від його вподобань.

Якщо ви просите полагодити розетку чи прибити поличку, а він цього не робить, не поспішайте сваритися. Можливо, в нього просто немає набору інструментів для дому. Цей подарунок стане вірним помічником для вашого чоловіка.

Колаж з вашими спільними фото або якась спільна справа подарує йому емоції та спогади про приємно проведений час з вами. Також чудовим подарунком буде спільна подорож або відпочинок за містом.

Я планую подарувати своєму хлопцеві набір для створення 3D-зліпків. Спільна робота запам’ятається нам обом. А те, що ми там зліпимо. стане нагадуванням про наші почуття. Також хочу подарувати йому стильну кофту, – розповіла Владислава Чернуха.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top