skip to Main Content

«Book з добрих рук» – стартує акція до дня дарування книг

Сьогодні, 14 лютого, відзначають Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day). Він об’єднує і тих, хто дарує книги, і тих, хто прищеплює любов до читання. Тож книгозбірні Вінницької міської централізованої бібліотечної системи запрошують долучитися до акції «Book з добрих рук». Всі охочі можуть приносити книги у міські бібліотеки. Це можуть бути примірники з дитячою та дорослою літературою українською мовою або у перекладі, інформує сайт Вінницької міськради.

Започаткований у 2012 році Міжнародний день дарування книг швидко став хорошою традицією у понад 30 країнах. Його основна мета полягає у стимулюванні людей по всьому світу дарувати книги, підкреслюючи, що вони не втрачають своєї цінності навіть в епоху технологій. Книга набула актуальності й під час повномасштабного вторгнення, стала засобом психологічної реабілітації та способом пережити драматичні події.

Відсьогодні всі охочі зможуть долучитися до акції «Book з добрих рук», спрямованої на поповнення фондів бібліотек новими виданнями. Важливо відзначити, що книги можна приносити не лише протягом дня, а й у будь-який інший час впродовж усього року.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top