skip to Main Content

«Інвіктус» – «спартаківський» клуб у центрі Вінниці

Нещодавно у Вінниці відродили міську організацію фізкультурно-спортивного товариства «Спартак», яку очолив Едуард Михайлов (на фото). Вона буде організовувати спортивні заходи на базі клубів «Сакура» (на Вишеньці) та «Invictus» (в центрі міста). 

«Інвіктус» – це сучасний спорткомплекс по вул. О.Соловйова,7 для відвідувачів з високими життєвими стандартами, які цінують комфорт, безпеку, хороший сервіс, атмосферу культури і взаємну повагу. Це дозволяє створити відмінні умови для занять з ідеальним кліматом в приміщеннях.

У перший рік війни «Інвіктус» слугував притулком для десятків вимушених переселенців. Також він став тимчасовим гуманітарним хабом і базою для однойменного благодійного фонду, який активно допомагає ЗСУ.   

Наразі у клубі триває сучасний ремонт.

-Ми намагаємося обладнати спортивний клуб таким чином, щоб кожному нашому відвідувачу, незалежно від віку і статі, було зручно та комфортно тренуватися. На це, зрозуміло, потрібен час, – каже керуюча клубом «Інвіктус» Інна Добровольська. 

Нинішнє керівництво враховує цінний досвід засновника клубу – заслуженого тренера України, першого майстра спорту з боксу на Вінниччині Едуарда Яковича Михайлова.    

-Ми намагаємося брати до уваги всі знання, які отримали від Едуарда Яковича, аби організувати якісні тренування для наших відвідувачів. Також завжди прискіпливо ставимося до підбору персоналу, а саме – тренерів, – додала Інна Добровольська. 

Після завершення ремонту «Інвіктус» планує відновити в першу чергу тренування із тих видів спорту і фізичної активності, які розвивав до війни. Зокрема, це бокс і кікбоксинг (для дорослих та дітей), фітнес, пілатес, стретчинг, йога. Також будуть поновлені оздоровчі послуги (масаж, сауна). У подальших планах – просування традиційних «спартаківських» видів спорту.  

— В першу чергу у клубі «Інвіктус» розвиватимемо секції боксу, кікбоксингу, деякі олімпійські види спорту та фітнесу, — підкреслив Едуард Михайлов.

“Січ Ньюс”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top