skip to Main Content

«Кохання, що перемогло темряву» – морпіхи заручилися після полону

Третього січня  в Україні відбувся наймасштабніший обмін полоненими. Нам вдалося повернути ще 230 наших захисників, які більше року були в полоні. Одна з них – бойова медикиня з 36-ї бригади Галина Федишин.

Наступного дня після полону дівчину чекав приємний сюрприз. Коханий-побратим Микола Гриценяк зробив Галині пропозицію руки і серця. Вони разом потрапили до рук окупантів, виходячи з “Азовсталі”.

Дівчина родом з Івано-Франківська, а її наречений – з Донецька. Галина була єдиною жінкою в 36-й окремій бригаді морської піхоти.

У 2015 році жінка закінчила Звягельський фаховий медколедж та того ж року встала на військовий облік. Наречений Галини не бачився з нею, будучи у полоні. його звільнили трохи раніше.

Виконувач обов’язків командира 36-ї окремої штурмової бригади морської піхоти Сергій Волинський з позивним “Волина” розповів, що став свідком справжнього тріумфу кохання. Воно пережила випробування, що здатні зламати найсильніших.

Сьогодні я став свідком не просто заручин, а справжнього тріумфу кохання! Ця любов пережила випробування, що здатні зламати найсильніших, але не дозволила зламати вас. Пара українських морпіхів показала, що справжні почуття не знають перешкод, навіть коли це – пекло на землі, – розповідає Сергій Волина.

Також командир додав, що їхнє кохання – це всеосяжне світло, що перемогло темряву найтяжчих часів. Ця історія – натхнення для всієї країни.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top