skip to Main Content

Корисне літо з «Invictus» – юних вінничан запрошують на бокс та унібій  

Настав період канікул. Якщо ви ще не маєте планів, як зробити літо своєї дитини корисним, спортклуб «Invictus» запрошує дітей на секцію боксу та універсального бою. Формуються як дитячі, так і дорослі групи.

Спортивний клуб розташований на закритій території, тому сторонніх там не буває. Наявні повністю обладнані тренувальні зали, встановлений новий професійний ринг, а також на випадок повітряної тривоги є зал-укриття. Тренери пропонують як групові тренування, так і індивідуальні.

За словами представників адміністрації «Інвіктуса», для початку тренувань достатньо мати шорти, футболку і кросівки. На бокс набирають дітей з 10 років, на універсальний бій — з 9 років. Для дівчат пропонуються індивідуальні тренування з боксу.

Ми разом із колегою навчаємо усіх охочих боксу та універсальному бою. Нагадаю, до унібою входять елементи боксу, кікбоксингу, тайського боксу, карате, дзюдо, вільної боротьби, греплінгу та інших різновидів самооборони. На тренуваннях послідовно даємо навички цих єдиноборств. Також наш вид спорту включає в себе смугу перешкод. Перед змаганнями ми готуємо молодь до її проходження, – сказав тренер клубу «Інвіктус», майстер спорту з універсального бою Володимир.     

Відволікайте своїх дітей від телефонів та дайте їм можливість привчитись до спорту та здорового способу життя!

Довідка

Спортклуб «Інвіктус» знаходиться в самому центрі Вінниці (трамвайна зупинка “Площа Ліверпуль”).
Адреса: вул. О. Соловйова, 7 (навпроти 17-го ліцею, біля McDonald’s).
Телефон: 073-700-77-00.
Телефонуйте, приходьте подивитись зал та записуйтесь на тренування!

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top