skip to Main Content

Кошачий рай. У квартирі без господаря мешкає 12 тварин

61-річна вінничанка Олена Миколаївна Кузьменюк (на фото) – пенсіонерка і інвалід третьої групи. Пересувається вона зі складнощами.  Незважаючи на скромні фінанси, волонтерка доглядає за величезною кількістю котів у будинку № 11 по проспекту Космонавтів у Вінниці. Їх загалом 29!

-В моїй квартирі живуть дві кішки, яких взяла на вулиці. 12 котів мешкає в іншій квартирі в сусідньому під’їзді . Власниця, моя хороша подруга, померла. Перед цим довірила мені доглядати за її домашніми тваринами. Це була її умова передачі мені житла. Сусідка також пропонувала, що у разі її смерті можна було передати тварин у «хороші руки». Поки що вдалося передати лише двох тварин із 15, а найстарша кішка Єва померла. Також біля нашого будинку, на вулиці, мешкає 15 інших кішок, якими я також опікуюся, – розповіла  «Січ Ньюс» Олена Кузьменюк.

Квартиру із півтора десятками кішок Олені Миколаївні передали два роки тому. Каже, що продовжить опікуватися тваринами й надалі. Із фінансами на їхнє годування допомагає чоловік, який отримує пенсію і працює.

-Поки що чоловік мене терпить. Доводиться багато в чому відмовляти, бо інакше не виходить. На годівлю кішок на місяць уходить близько десяти тисяч гривень. Але нам, безумовно, потрібна й допомога небайдужих вінничан. Звертайтеся за телефоном: 068-090-69-75, – сказала Олена Кузьменюк.       

Михайло ШАФІР, «Січ Ньюс»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top