skip to Main Content

“Липовий” криміналіст із Вінниці виманив $650 хабаря

Жителя Вінниці засудили за підбурювання до надання службовій особі неправомірної вигоди за вчинення нею будь-якої дії з використанням службового становища та шахрайство, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Вироком Вінницького міського суду йому призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна. Про це інформує пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Прокурор у суді довів, що наприкінці 2019 року обвинувачений, змовившись зі співробітником правоохоронного органу, ошукав вінничанина, якого підозрювали у вчиненні кримінального правопорушення.

Фігурант, назвавшись експертом НДЕКЦ у Вінницькій області, пообіцяв потерпілому сприяння у непритягненні його до кримінальної відповідальності. За це останній мав дати хабаря в сумі 650 доларів США нібито слідчому одного з районних відділень поліції м. Вінниці.

Під час передачі зазначеної суми коштів обвинувачений був затриманий на гарячому правоохоронцями. На сьогодні вирок законної сили не набрав.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top