skip to Main Content

Молодь запрошують на відкритий турнір зі змішаних єдиноборств «Іду на ви»

«Centuria» – це новітня організація українських націоналістів. Вона стоїть на світоглядних засадах державності і європейської традиції. Наприкінці місяця громадська організація «Centuria» проведе у столиці відкритий турнір зі змішаних єдиноборств. Змагання пройде за підтримки місцевої влади і Всеукраїнської організації фрі-файту, українського різновиду змішаних бойових мистецтв. 

Турнір присвячують пам’яті полеглих героїв 3-ї окремої штурмової бригади. Нагадаємо, саме в цьому підрозділі ЗСУ, який наразі воює під Бахмутом, чимало вінничан: патріотів-«центурійців», спортсменів і представників руху ультрас нашої «Ниви».   

-Запрошуємо до участі в турнірі легіонерів нашої організації, спортивну молодь і представників патріотичних рухів. Призери відкритого турніру зі змішаних єдиноборств окремо визначатимуться серед юніорів (16-18 років) і дорослих (від 19 років), – розповідають організатори.  

Змагання відбудеться 29 липня у Києві, в «Х-парку». Заявки приймаються до 26 липня. Участь у турнірі -безкоштовна! Довідки за номером: (093)74-90-389.

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top