skip to Main Content

На «Чілдрен кінофест», який стартував у Вінниці, глядачі є членами журі

Як і торік, у Вінниці, як і в деяких інших містах України, знову проводять кінофестиваль «Чілдрен кінофест». Як зрозуміло із назви, там демонструють дитячі фільми і мультфільми.

На відміну від звичайних показів у кіно, вхід на кінофест – безкоштовний. До того ж переважно його відвідують цілими групами, які попередньо реєструвалися. Наприклад, це відпочиваючі із дитячих таборів. Усі глядачі є членами журі. Вони отримують бюлетень, на якому треба відірвати один із чотирьох кутків із написами «відмінно», «задовільно», «добре» і «погано».

Щоб заохотити малечу, організатори підготували їй сюрпризи. Зокрема, перед початком сеансу для дітей проводять цікаву руханку, а після показу – дарують листок із тимчасовими тату.

Фест триватиме з 7 по 16 червня, коли й буде оголошено фільм-паереможець. Він дебютував сімейним мультфільмом «Королівство Кенсуке» (Велика Британія, Люксембург, Франція). Там розповідається про дитину, яка під час шторму випала із корабля (разом із собакою) і опинилася на майже безлюдному острові. Але виявилося, що там багато років мешкав «робінзон» із Японії, який і допоміг дитині вижити. Кінець цієї історії, звичайно, щасливий.

Анімація сподобалася не лише малечі, але й батькам. Деякі казали, що не раз плакали від емоцій під час показу.

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ната
1 місяць тому

Привіт а як зареєструватися на кінофест.? Діток 7 і 12 років?

Back To Top