skip to Main Content

На «спартаківському» чемпіонаті України вінницькі боксери здобули десять медалей 

Останнім часом на Вінниччині активно відроджується фізкультурно-спортивне товариство «Спартак». Нагадаємо, його міську організацію очолює Едуард Михайлов, обласну – Олена Бех.   

Чемпіонат України ФСТ «Спартак» з боксу проходив  у Мукачевому (Закарпатська область). Змагалися юнаки 2010-2011 років народження. На турнірі була представлена і збірна Вінницької області, складена із десяти спортсменів. Наші боксери здобули десять медалей, з яких чотири – золоті, шість – бронзові. Про це повідомляє пресслужба обласної федерації боксу.

Цікаво, що до фіналу дійшли четверо вінницьких бійців, і всі вони там перемогли. Зокрема, чемпіоном у вазі до 38.5 кг став Максим Остапчук, до 40 кг – Данило Селезньов, до 46 кг – Іван Григорук, до 54 кг – Олександр Луценко. Старшим тренером збірної Вінницької області був Денис Осадчук.

Цьогорічний чемпіонат України ФСТ «Спартак» – чудовий трамплін для починаючих боксерів. Саме з таких змагань розпочинається шлях до великих звершень! Приємно констатувати, що в нас росте гідна зміна. За цими хлопцями майбутнє. Вони зовсім юні і голодні до перемог, – зазначив у коментар пресслужбі ФБВО виконавчий директор федерації боксу Вінницької області Володимир Горобчук.

«СічНьюз», фото пресслужби ФБВО

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top