skip to Main Content

Вінницька «Нива» вирвала нічию на фініші гри із «Тростянцем»

Матч команд із середини турнірної таблиці зіграли 17 вересня у Вінниці. Між командами було лише одне очко різниці. «Нива» саме вдома грала не дуже вдало – чотири очки у чотирьох матчах, включаючи дві великі поразки. Аналогічна ситуація була і у команди з Сумської області у гостьових матчах – одна нічия при двох поразках. Відзначимо, що у гостей після дискваліфікації повернувся досвідчений центрбек Полянський. А от у господарів цього разу не вистачало дискваліфікованого лівого захисника Борячука плюс ще були травмовані футболісти.

На початку зустрічі нивівці більше контролювали м’яч, але пройти організований захист суперника не могли. На 19-й хвилині господарі самі собі привезли гол. Воротар Ян Вічний незрозуміло навіщо вийшов із воріт. І його обіграв Шаповал, який забив вже у порожні ворота – 0:1.

В другому таймі характер гри не змінився. Було багато боротьби, але майже без гольових моментів. Вінничани важко комбінували у заключній третині поля. Гості намагалися грати від оборони.   

На 74-й хвилині все ж кількість переросла у якість. Після передачі Євтіхова у дальній кут пробив Швець – 1:1. Зарано повірили у власну перемогу гості і поплатилися за свою пасивність. У підсумку матч так і завершився внічию. Хоча в заключні хвилини господарі намагалися вирвати перемогу.   

Володимир ПРИСЯЖНЮК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top