skip to Main Content

На території Подільського зоопарку запрацював туристично-інформаційний центр

Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної військової адміністрації відновив роботу туристично-інформаційного центру на території Подільського зоопарку. Гості там зможуть отримати інформацію про розташування популярних пам’яток історії та культури Вінниччини, готелі, заклади харчування і дозвілля, транспорт і торговельні установи нашого регіону. Про це повідомила пресслужба Подільського зоопарку.

З нагоди відкриття Центру усіх присутніх привітав директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОВА Ігор Цехановський.

Він підкреслив, що метою Центру є покращення туристичної інфраструктури та підвищення рівня обізнаності мешканців і гостей Вінниччини.

Перших відвідувачів Центру познайомили із туристичними родзинками Вінниччини у досить креативний спосіб. Про заповідник Бушу, Лядовський монастир, Усипальницю Миколи Пирогова та інші популярні туристичні об’єкти Вінниччини дітям розповіли за допомогою пісочної анімації. Вдосконалювали свою художню майстерність найменші відвідувачі зоопарку і під час майстер-класу з розпису імбирних пряників.

Для любителів фотографуватись діяла фотозона з імпровізованою чарівною яблунею, на якій ростуть незвичайні яблука. Це яблука із зображенням Українського тризуба, надписом “ЗСУ”, смайлом та ангелом.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top