skip to Main Content

На Вінниччині у ДТП загинула пасажирка

Водій мотоблока “Zubr-12” з причепом кустарного виробництва, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Внаслідок жителька м. Жмеринка померла на місці події, водій госпіталізований до реанімаційного відділення. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією слідства, 66-річний мешканець м. Жмеринка, рухаючись по ґрунтовій дорозі у лісопосадці, здійснюючи спуск із дороги у долину, не впорався з керуванням та допустив перекидання мотоблоку. 63-річна пасажирка від отриманих травм загинула на місці події. Водія госпіталізовано до лікарні.

Водій освідуваний, він тверезий. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик. За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top