skip to Main Content

На Вінниччині у ДТП загинув 94-річний водій

Аварія сталась у селищі Вороновиця. Внаслідок зіткнення автомобіля та скутера, водій останнього отримав травми, несумісні з життям. Слідчі розпочали досудове розслідування. Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі М-30. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією слідства, водій скутера Honda Dio під час виїзду з другорядної дороги не надав перевагу у русі автомобілю Hyundai Tucson, яким керував 64-річний житель Дніпропетровської області. Внаслідок аварії 94-річний водій скутера, житель смт. Вороновиця від отриманих травм загинув на місці події.

Водій автомобіля не постраждав. У нього відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи. Остаточні причини та обставини аварії будуть встановлені під час досудового розслідування. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

За фактом автопригоди слідчими розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – до 8 років позбавлення волі.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top