skip to Main Content

На Вінниччині унаслідок ДТП загинув відомий волонтер

Дашівщина попрощалася з одним із кращих синів громади, волонтером, патріотом своєї Батьківщини – Поліщуком Владиславом Леонідовичем. Владислав народився 2 березня 1997 року в смт Дашів, навчався у Дашівській загальносвітній школі. По закінченню Іллінецького аграрного коледжу поїхав на роботу до Польщі, але завжди серце тягнуло додому – до рідних та друзів. Про це інформує Дашівська селищна рада.

З перших днів повномасштабного вторгнення, не роздумуючи, Владислав повернувся з-за кордону, аби робити все для наближення нашої Перемоги. Влад волонтерив, збирав найнеобхідніші речі для військових, підтримував наших хлопців на передовій, всією душею любив свою Батьківщину…

Влад з дитинства був патріотом України, люблячим сином, братом та онуком. Він завжди був веселим, добрим, світлим хлопцем, був душею компанії, вірним другом, опорою та надією для родини.

Обірвалося життя Влада дуже трагічно – він загинув 28 листопада 2023 року внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась на Уманщині, на шляху до дому з чергової волонтерської поїздки.

Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалося в розквіті сил. Скільки доброго і світлого Влад встиг зробити за своє коротке життя, а ще скільки всього могло б бути попереду, але, нажаль, Владиславу залишиться назавжди 26…

Світла та вічна пам’ять нашому патріоту – Владиславу Леонідовичу Поліщуку!

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top