skip to Main Content

На Вінниччині відзначили 90-річчя Українського товариства сліпих

На Вінниччині тривають заходи до 90-річчя створення Українського товариства сліпих (УТОС).  На заході у будинку культури Жмеринки були присутні представники міської та районної рад, управління соціальної політики, управління по роботі з громадськими організаціям і місцевого представництва Червоного Хреста.

Важливою подією стало підписання меморандуму про співпрацю між Вінницькою територіальною первинною організацією та Жмеринським представництвом Червоного Хреста України. У ньому йдеться про піклування та опіку над особами з інвалідністю по зору Жмеринської територіальної громади.

Завершився захід концертною програмою. Її підготував колектив художньої самодіяльності вінницького підприємства УТОС і обласного центру культури «Щедрик» . У ній прозвучали твори на патріотичну тематику.

Жмеринська влада завжди йде назустріч і допомагає людям з особливими потребами. Тому ми регулярно підтримуємо заходи для людей із вадами зору в цьому місті, — прокоментував директор вінницького підприємства незрячих Костянтин Ільніцький.  

До ювілею всі члени Жмеринського осередку УТОС отримали грошові премії і подарункові набори від Червоного Хреста. А меценатам Ігорю і Уляні Мацькам вручили подяку від обласної організації УТОС і вінницького підприємства незрячих.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top