skip to Main Content

На Вінниччині влаштували концерт для особливих дітей «Мир над Україною»

Колектив художньої самодіяльності вінницького підприємства незрячих відвідав Самгородоцьку спеціальну школу для дітей із порушенням зору. Він влаштував концерт під назвою «Мир над Україною».

Вінницькі митці підготували особливу програму для учнів та педагогічного колективу навчального закладу. Вона включала музичні і літературні твори на патріотичні та ліричні теми.

Мене переповнюють особливі відчуття. Адже я представляю наш творчий колектив в навчальному закладі, де провчився десять років. Для мене тут і через 35 років все залишилось рідним і дорогим,  —  сказав голова правління Вінницької обласної організації Українського товариства сліпих Віктор Зелінський.

Учні навчального закладу бурхливими аплодисментами дякували за кожний номер концерту. А гості, за доброю українською традицією, з побажаннями добробуту та миру подарували школі символічний презент —  грошове дерево.

Після концерту директор спеціальної школи для дітей із порушенням зору Павло Паламарчук провів екскурсію для всіх бажаючих. Він познайомив гостей з умовами проживання та навчання учнів, продемонстрував їхні творчі роботи.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top