skip to Main Content

На Вінниччині восени проведуть «Відкриті уроки футболу»

На розширеному засіданні виконкому Вінницької обласної Асоціації футболу, що пройшов 17 серпня, підбили підсумки минулого сезону і окреслили плани на новий. Також були ухвалені рішення щодо виділення безповоротної фінансової допомоги осередкам і розподіл футбольних м’ячів.

Затвердили результати минулого сезону серед аматорів. Нагадаємо, чемпіонат області виграв «ЯСКО» (Вінниця), а обласний Кубок – ФК «Орлівка». За підсумками цих баталій нагороду найкращого футболіста Вінниччини отримав Олексій Максименко («ЯСКО», Вінниця), найкращого бомбардира – Віктор Щерба («Поділля», Кирнасівка, 19 голів), найкращого тренера – Віктор Росновський (ФК «Орлівка»).

Члени виконкому ухвалили рішення щодо проведення в області соціальних проєктів Української асоціації футболу (УАФ). Зокрема, у Вінницькій спеціальній школі-інтернаті для дітей з порушенням розумового розвитку триватимуть «Інклюзивні футбольні секції». А у Ладижині і Погребище восени цього року проведуть «Відкриті уроки футболу». Під час них діти за традицією не лише отримають спортивні знання, але й відвідають локацію поліцейського і психолога, що актуально під час війни. Також всі учасники «Відкритих уроків футболу» у подарунок отримають м’ячі, ігрові фішки, манішки, футболки тощо.    

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top