skip to Main Content

«Набридло слухати пса Патрона» – українці вихваляють російську музику

Деякі несвідомі українські діти прославляють росію. Країна-агресора запустила в “TikTok” новий тренд під пісню “раша держава наша”. Українські діти підхопили цей тренд і вихваляють пісню. На засудження вони ж відповідають, що їм набридло слухати пісні про війну.

Українці в коментарях, вам треба дещо пояснити. Музика – це мистецтво, а тому тут немає нічого дивного чи страшного, якщо пісня “качає”, – виправдовує просування російського треку користувач соцмережі.

Я теж з України, але це моя улюблена пісня, хоча мій тато воює, – пишуть користувачі.

Подібних коментарів дуже багато. Дехто з користувачів намагається виправдати це тим, що музика не має кордонів, а пісня просто “качає”. Інші ж щиро захоплюються треком, адже він їм подобається, ігноруючи контекст жорстокої війни, яку росія розв’язала проти України.

Відома блогерка Каріна Левонівна не змогла мовчати та відреагувала на це.

Треба звикати, що ми українці, якісь пришиблені. Я думала, що в нас сусіди такі, а виявилося, що ми з вами. Ви кожен день, коли прокидаєтеся маєте дякувати Богу та військовим, що у вас є така можливість. Бо в когось вже немає і не буде ніколи, – коментує блогерка.

Пані Левонівна підкреслила, що не йдеться про заборону мови чи музичних вподобань. Проте, коли мова йде про пісні країни-агресора, яка не визнає нашу незалежність і веде жорстоку війну проти українців, то етичні межі мають бути чітко окреслені.

Слухати пісню “Я русский, со мной Бог”, під час повномасштабного – це неправильно. Якщо враховувати той факт, що росія взагалі не сприймає нас, як окремий народ, – наголошує дівчина.

Що дивно, на дівчину полилося купа бруду. Мовляв, вона нічого не розуміє, а пісні про пса Патрона та війну вже дістали.

От коли з’являться пісні не тільки про війну і все з нею пов’язане, можливо, я почну слухати українські пісні. Мене вже дратують пісні тільки, про війну і все, – пишуть в коментарях поста дівчини.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top