skip to Main Content

Нагородили близько 400 призерів відкритого кубку Вінницької громади з футболу

Вінницька міська Асоціація футболу у вересні влаштувала наймасовіші місцеві змагання. Найкращих у відкритому кубку Вінницької міської територіальної громади визначали у шести категоріях серед хлопців і у трьох – серед дівчат.

За словами голови міської Асоціації футболу Юрія Максименка, загалом відбулося декілька сотень матчів, у яких взяли участь понад 1500 дітей 2008-2016 р.н. Це були не лише представники обласного центру, але й сусідніх районів Вінниччини.  

-Такі масові змагання проходитимуть й надалі, вони включені до нашого календарного плану, – сказав Юрій Максименко.

Шостого жовтня відбулось яскраве нагородження футболістів за результатами відкритого кубку Вінницької міської територіальної громади. Відзнаки отримали близько 400 юних спортсменів.

На початку урочистого заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто віддали своє життя за Україну. У церемонії нагородження взяли участь: секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський, засновник благодійного британського фонду «Hope4» Кріс Ломас, голова Вінницької міської асоціації футболу Юрій Максименко, інші представники влади і організатори. За результатами змагань хлопчикам та дівчаткам вручили кубки, медалі та цінні подарунками. Нагородами відзначили також найкращих гравців турнірів (за амплуа) у різних вікових групах і найкращих тренерів.  

 

Всі юні футболісти залишилися задоволеними. Приміром, восьмирічний Панкрат Морєходов був нагороджений за друге місце в складі вінницького «Джуніора» на чемпіонаті серед юнаків 2015 р.н.

-Я граю воротарем. Вперше отримав нагороди за підсумками такого масштабного змагання. Це надихає на подальші заняття футболом, – сказав Панкрат Морєходов.   

  

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз» 

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top