skip to Main Content

Намалюй «шерифа» – отримай приз: поліцейські проводять конкурс

Вихованці Вінницької обласної станції юних натуралістів долучились до конкурсу малюнків, який ініціювала поліція. Кращих визначають в різних номінаціях: «Мій шериф», «Мій поліцейський офіцер громади», «Безпечне дитинство».

21 травня пройшла зустріч юних художників та їхніх груп підтримки (матусі, бабусі, керівники гуртків) з офіцерами поліції громади, яких раніше називали дільничними. Дітки отримали фірмові сувеніри і презенти. Це були кульки, значки, кепки, блокноти і чашки.

Наш конкурс триває до Дня поліцейських офіцерів громади, який відзначається 28 травня. Обираємо найкращих юних художників. Кожен райвідділ проводить такі конкурси в школах та інших навчальних закладах. Прагнемо, щоб діти більше знали про поліцейських офіцерів громади. Адже ми можемо взаємодіяти із дітьми,  отримувати від них звернення і надавати допомогу, – сказала начальник поліцейських офіцерів громади Вінницького районного управління поліції Ганна Олійник.

Переможцем на станції юннатів став восьмирічний вихованець гуртка «Світанок» Нікіта Шевчук. Він гарно намалював поліцейського зі службовим собакою. Каже, що поважає поліцейських, які захищають людей від злодіїв.  

Михайло ШАФІР, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top