skip to Main Content

Нетвереза водійка, яка збила хлопчика два роки тому, досі гуляє на волі

Два роки тому у Вінниці сталася подія, яка залишила невиліковні рани й назавжди змінила життя 13-річного Андрія та його родини. Наталія Дзісь, водійка китайського кросовера, під впливом алкоголю втратила контроль над автомобілем і виїхала на тротуар, де наїхала на юного школяра. Вона продовжила рух та врізалася в огорожу двох будинків. Дитину відкинуло на паркан, арматурою пробило череп та покалічило тіло.

За життя хлопця боролись медики. Як потім виявилось, рівень алкоголю в крові жінки перевищував норму в 16 разів. Це важке алкогольне сп’яніння, під час якого людина перебуває в напівнепритомному стані. Життя Андрійка висіло на волосині, але завдяки неймовірній силі духу та медичній допомозі, він вижив і вже два роки проходить важкий шлях відновлення.

Після численних судових процесів жінку відпустили під заставу. Минуло два роки, Андрій закінчив школу та вступив до коледжу, але Наталія Дзісь жодного разу не прийшла навідати хлопчика та не цікавилась його фізичним та психологічним станом.

Коли ми їхали з лікарні з Андрієм, вона нас бачила. Ми направлялася до нашого сімейного лікаря, тому що син хворів на гнійну ангіну. Наталія Дзісь до нас не підійшла, не запитала і по сьогоднішній день ніхто від неї не дзвонить, – прокоментувала «СічНьюз» мати постраждалого Тетяна.  

Отже, Наталія Дзісь ходить вулицями, живе повноцінним життям.

Сусіди неодноразово бачили її в довгій сукні, з гарною зачіскою та букетами в кафе та ресторанах. Сьогодні Андрійко мріє відновити своє здоров’я і реалізувати свої спортивні амбіції, але через численні травми його шлях у світі спорту закритий назавжди. Він дивиться відео про баскетбол та замовляє кросівки. Каже, що не може грати, але буде ходити в баскетбольній формі – розповідає Тетяна.

Невдовзі відбудеться засідання у Верховному Суді Києва. Жінка сподівається на справедливість і що винні будуть покарані заслужено. Тетяна вдячна усім тим, хто підтримував їхню родину в цій нелегкій боротьбі за правду. Але доля хлопця і його сім’ї поки що залишається невирішеною.

Сайт «СічНьюз» готовий надати слово і другій стороні конфлікту.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ольга
10 місяців тому

Дуже шкода хлопчика.

Back To Top