skip to Main Content

«Нива» переграла першоліговий «Маріуполь» 

Контрольний матч вінницької «Ниви» проти «Маріуполя» (Донецька область), що пройшов у перший день весни, викликав інтерес вболівальників. В першу чергу через те, що це команда Першої ліги. А також тому, що команда із Донеччини наразі тренується у місті над Бугом, на базі нашого клубу.

Блискучий другий тайм

«Нива» вийшла на поле в такому складі: воротар на перегляді, Лотоцький, Д. Мельник, Грачов, Борячук, Ничипоренко, Страшкевич, Євтіхов, Загорулько і два гравці на перегляді. На заміну виходили Кобцов, Власенко, Петленко, Швець, О. Мельник і Рябий.

На перших хвилинах гості розіграли непогану комбінацію і ударом в один дотик відкрили рахунок. Але «Нива» досить швидко відігралася. Гравець на перегляді в карному майданчику маріупольців зробив елегантний пас п’ятою, яким якнайкраще скористався Вадим Страшкевич. 1:1!

Після перерви «Нива» продовжила створювати гольові моменти і виглядала аж ніяк не гірше за свого опонента. Згодом Олег Ничипоренко блискучим ударом під поперечину вивів «Ниву» уперед.

А потім настав час граючого президента Артура Загорулька. Один м’яч він забив з гри, другий – із пенальті. Гостям після помилки вінничан у захисті досить швидко вдалося лише забити гол престижу, але на більше вже бракувало часу. Отже, 4:2 на користь колективу Юрія Ярошенка.        

Планується, що наступну гру «Нива» знову проведе вдома – восьмого березня проти першолігового ФК «Чернігів».  

«Команда прогресує»

Автор першого гола у ворота «Маріуполя» Вадим Страшкевич прокоментував перемогу у контрольному поєдинку над цією командою (4:2).

– Для нас матч із «Маріуполем» був тренуванням із підвищеною відповідальністю. На кожну таку гру налаштовуємося, як на офіційну. Завдання завжди однакове – перемогти і показати при цьому хорошу гру. 

– Вадиме, пас п’ятою, після якого було забито гол, це награна комбінація?

– На тренуваннях ми награємо деякі комбінації. Але пас п’ятою, після якого я зрівняв рахунок, – фантазія мого одноклубника. Це не стало для мене несподіванкою, бо стараємося грати через короткий пас.       

– Ви відчуваєте, що команда прогресує?

– Так. Ми плідно попрацювали на зборах, були досить важкі тренування. Прогрес є. Це говорить і тренер, і ми самі це відчуваємо.     

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top