skip to Main Content

Сайт «СічНьюз» нагородили, як лауреата обласного конкурсу

Нагородження призерів різних конкурсів пройшло сьогодні в офісі відділення Національного олімпійського комітету України у Вінницькій області. Призи, дипломи і грошові премії вручали голова відділення НОКУ Сергій Борзов і виконавчий директор Сергій Пліхта.

В першу чергу вшанували найкращого спортсмена січня на Вінниччині. Ним було визнано Антона Нагорняка, який встановив рекорд країни в легкоатлетичному семиборстві на чемпіонаті України з легкої атлетики (у приміщенні серед юніорів). А найкращою спортсменкою лютого виявилася штангістка Ганна Давидова. Вона стала чемпіонкою у сумі двоборства та здобула срібні нагороди у ривку та в поштовху на чемпіонаті Європи з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. Він проходив у Софії (Болгарія).

Також нагородили лауреатів конкурсів на краще проведення олімпійських заходів  серед районів області, серед дитячих тренерів, спортивних фотографів і  журналістів. У номінації «Найкраще електронне видання» (відділ спорту) до призової трійки увійшов сайт «СічНьюз».  

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top