skip to Main Content

Турніром вшанували пам’ять полеглого на війні чемпіона України

В Ужгороді влаштували другий Всеукраїнський турнір з флаг-футболу, це безконтактний різновид американського футболу. Він був присвячений пам’яті полеглого на війні гравця клубу “Ужгородські лісоруби” Данила Богуславського. Триразовий чемпіон України з американського футбол загинув 16 жовтня 2022 року на полі бою, під час визволення Херсонщини.

У змаганнях взяли участь «Львівські леви», «Вінницькі вовки», «Здолбунівські орли» і «Ужгородські лісоруби». Команда Вінниці перемогла у двох матчах із трьох і в підсумку здобула срібні нагороди. Вінничани поступилися лише львів’янам із невеликою різницею на самому фініші поєдинку.

Це були наші перші змагання у 2024 році. Поїхали туди, щоб вшанувати пам’ять Данила Богуславського і перевірити молодих гравців, яких збираємося залучати до дорослої команди. Зокрема, вінницька молодь грала в нападі, а більш досвідчені гравці – у захисті. Також після турніру десяток наших футболістів запросили на збір молодіжної збірної, – прокоментував співзасновник «Вінницьких вовків» Євген Хомин.

Він висловив задоволення результатом і грою «Вовків» в Ужгороді. А також вінницькою молоддю на зборах, яка там гарно показала себе.   

Свою Україну любіть.

Т.Г.Шевченко

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top