skip to Main Content

«Нива» поступилася «Агробізнесу» у додатковий час і залишила Кубок України

Другого серпня вінницька «Нива» провела поєдинок другого попереднього раунду Кубку України з футболу. Суперником підопічних Юрія Ярошенка був клуб Першої ліги чемпіонату країни «Агробізнес» (Волочиськ, Хмельницька область). Тобто команда, яка наразі грає на більш високому рівні.

Нещодавно в контрольному поєдинку вінничани в контрольному поєдинку в гостях поступилися «Агробізнесу» із рахунком 1:3. Реванш в кубковій зустрічі взяти не вдалося. Найбільш реальний шанс для взяття воріт у «Ниви» був в середині першого тайму, коли Олексій Швець дальнім ударом міг вразити порожні ворота. Але він вдарив несильно, захисник наздогнав м’яч і врятував гостей.

У «Агробізнеса» було більше гольових моментів. Але гравці суперника хибили у завершенні атак. До того ж не раз допомагав «Ниві» надійний воротар Єгор Попович. Він допоміг врятувати ворота нашої команди «сухими» у основний час.

Але у додаткові 30 хвилин нивівці все ж пропустили із пенальті.  Ударом у лівий кут відзначився Роман Толочко, який вийшов на заміну. Отже, 0:1 на користь гостей. Команда із Волочиська виходить до наступного етапу, а «Нива» залишає Кубок України.

Фелікс ЖАНІН, «Січ ньюз»        

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top