skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

“Нива” розгромила аматорський “Vivad”

Десятого березня вінницька “Нива” вдома провела черговий контрольний поєдинок. Суперником наших футболістів був учасник аматорського чемпіонату України “Vivad” (Романів, Житомирська область).

“Нива” вийшла на поле в такому стартовому складі: воротар на перегляді, Борячук (к), Д. Мельник, О. Мельник, Євтіхов, Швець, Кобцов, Власенко, Петленко, гравці на перегляді. Була помітна відсутніть граючого президента Артура Загорулька, а низка досвідчених виконавців цього разу залишилася в запасі.

Вже на 7-й хвилині господарі поля відкрили рахунок. З близької відстані відзначився Данило Кобцов. 1:0! Наша команда більшу частину ігрового часу володіла ініціативою, але більше голів до перерви глядачі не побачили.

На 55-й хвилині нивівець Олексій Швець виконав кутовий удар на дальню стійку, Данило Мельник переадресував на Олександра Євтіхова, а той вразив головою вже порожні ворота. 2:0!

Майже одразу відбулася низка замін. На поле вийшли Страшкевич, Лотоцький, Грачов, Гончар і гравець на перегляді.

Після цього “Нива” переважно продожила тиснути, а гості переважно діяли від оборони. Також нивівці весь матч використовували високий пресинг, що красномовно свідчило про їх хорошу фізичну підготовку. Під кінець поєдинку гості, які приїхали до Вінниці у день матчу, виглядали втомленими.

І “Ниві” вдалося довести рахунок до розгромного. Лік забитим м’ячам за нашу команду відкрив новачок Родіон Гончар. Він скористався зручною передачею Олексія Швеця і буквально розстріляв голкіпера суперника. 3:0!

Заключний контрольний поєдинок у міжсезоння “Нива” проведе у Києві 13 березня проти першолігового “Епіцентра” (Кам’янець-Подільський, Хмельницька область). А чемпіонат України у Другій лізі поновлюється вже 23 березня.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top