skip to Main Content

Одеситка стверджує, що її побила людина у військовій формі

Одеситка Антоніна Токмакова в своєму Інстаграмі розповіла, що разом у відділенні поліції на вулиці Грецькій писала заяву із трьома хлопцями. Йшлося проти протиправні дії водія таксі, який розпилив на них сльозогінний балончик. Після оформлення документів поліцейські затримали одного з хлопців та сповістили, що чекають на представників ТЦК. Військові по прибутті посадили хлопця в автобус, а дівчина почала їх знімати на відео. Про те, що сталося, дівчина написала пост, перша фраза якого була: «Вчора вночі мене побила людина у військовій формі»

Потерпіла отримала у коментарях шквал невдоволень. Коментатори обурені через те, що люди стали забувати, хто їх захищає.

Я хочу, аби слідство об’єктивно розібралось, чому та дівчина, як вона стверджує, отримала тілесні ушкодження від працівника ТЦК на милицях. Для мене, на відміну від багатьох, важливий бекграунд особи, в якої стався конфлікт з “людиною у військовій формі”. Скажете, що я упереджена? Так, як багато хто упереджений щодо працівників ТЦК, я – упереджена щодо засудженої за крадіжку особи без військової форми з величезним причепом підозр в хуліганстві. Але, якщо ні в кого з присутніх не було бодікамер, ми не дізнаємось об’єктивно, що відбулося з самого початку. А це важливо, чорт забирай, – зазначила воєнна кореспондентка Анна Калюжна.

Аліна ТАЛАН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top