skip to Main Content

Окупанти посилили тиск на Бахмутському напрямку, де ЗСУ відбили 18 атак за добу

Минулої доби російські загарбники були найактивнішими на Бахмутському напрямку. Про це інформував Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні щодо ситуації з російським вторгненням. Зазначається, що протягом доби на фронті відбулось загалом 62 бойових зіткнення. Ворог завдав дев’ять ракетних та 31 авіаційний удар, здійснив 26 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

За останніми спостереженнями, російські війська значно посилили свої дії на Бахмутському напрямку. Там військові ЗСУ відбили 18 атак противника в районах Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області. Окупанти завдали авіаційного удару поблизу Диліївки Донецької області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів.

На Авдіївському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії східніше Степового, Авдіївки та Первомайського Донецької області, де Силами оборони відбито 15 атак. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів.

Відомо, що восени загарбники збільшили кількість атак саме на Авдіївському напрямку. Крім того, вони нарощують застосування авіабомб у Донецькій області.

Президент Володимир Зеленський заявив, що росіяни штурмують Авдіївку через те, що путін хоче здобуття тактичних результатів на полі бою. Адже незабаром планує оголосити про висування своєї кандидатури на президентські вибори, котрі відбудуться вже наступного року.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top