skip to Main Content

Олег Губернатор свій останній бій прийняв на Харківщині

Олег Михайлович Губернатор розпочав військовий шлях на початку повномасштабного вторгнення. Служив у 115-ій окремій механізованій бригаді. Останній бій прийняв 5 січня поблизу села Синьківка Куп’янського району Харківської області. Воїну назавжди залишилося 46 років, інформує сайт Вінницької міськради.

Рідні розповідають, що на фронт Олег пішов разом із братом Ігорем. У тому трагічному бою також стояли пліч-о-пліч. Обоє отримали важкі поранення. На жаль, для Олега вони виявилися смертельними.

Брати були разом до останнього дня. Підтримували один одного… Загибель Олега – це для нас усіх велике горе, а тим більше для матері, яка втратила сина, – розповідає двоюрідний брат полеглого Героя Максим. – Він не мав військової освіти. Втім, про те, щоб якось уникнути служби навіть не думав. Відразу, як покликала країна, став у лави Збройних Сил і з честю виконував бойові завдання.

Олег Губернатор народився 23 червня 1977 року у Вінниці. Після закінчення дев’яти класів 18-ї школи здобув професію електромеханіка в тоді ще училищі №19, а згодом юридичну освіту – у Вінницькому м’ясо-молочному технікумі. Проте, за фахом не працював. Натомість спробував себе у різних робітничих професіях. Був майстром на всі руки. А ще надзвичайно люблячим та товариським, понад усе цінував дружбу та мав чимало захоплень, серед яких найбільшим був футбол.

Схиляємо голови та щиро вклоняємось рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Володимир ПРИСЯЖНЮК, “СічНьюз

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top