skip to Main Content

Трамп виграв праймериз в Айові. Що буде з Україною, якщо він повернеться?

Всі вже давно знайомі з антиукраїнською риторикою експрезидента Дональда Трампа, адже саме підтримка США змінює весь хід війни з росією. За 2022 рік американський уряд показав себе найбільшим постачальником військових ресурсів Україні.

А якби цього всього не було? Давайте уявимо, що «містер нешановний» Трамп не лише виграв праймериз в Айові, що вже сталося щойно. Але й згодом повернувся до влади та, махнувши «чарівною паличкою», прилетів до свого друзяки путіна та враз повністю припинив постачання допомоги Україні. Що тоді може статитися, припускає молода журналістка «СічНьюз».  

Ймовірність третьої світової

По-перше, в перші ж хвилини всі ЗМІ розпочнуть «кудахкати» з цього приводу. Новина все ж таки та ще. Всі новинні стрічки заповнені однією новиною, а журналісти бігають по центральним дорогам міст з мікрофоном та запитують: «А як Ви ставитеся до цього? А, а? Думаєте, все?»

Через брак критичного мислення більша частина людства через неоднозначне рішення народу США роздуває катастрофу та ймовірність Третьої світової війни, що в подальшому закінчиться загибеллю всього населення Землі… Тільки те вже для любителів апокаліптичної фантастики.

Насправді, хоч і припинення постачання ресурсів означає критичне ослаблення воюючої України як такої, ніхто не відміняв того факту, що по всьому світу почнуть діяти різноманітні благодійні фонди, які збільшать інтенсивність у зборі фінансів. Ці висновки були зроблені, судячи по поведінці люду на початку 2022 року. До того ж нашій країні наразі допомагають не лише американці.   

Реакція держав

Ніхто не знає точних намірів «Дональда-Макдональда», окрім самого Трампа. Гіпотез може бути безліч, якщо вам притаманна багата фантазія.

Уряди країн можуть по-різному поставитися до думки Трампа, адже Україна для них є відмінною за цінністю. Для когось це може бути важливий логістичний та економічний партнер з багатою історією та чудовим народом. А для інших – лише апендицит, який відвалився від ссср на початку 90-х і «Чорнобиль дізастер». (Міжнародний день пам’яті про катастрофу – ред.) 

Незважаючи на те, що сторонні поганого кажуть про Україну, для Європи вона була і є основним постачальником продуктів, металу тощо. Європа певною мірою залежна від України, і це факт. Тому напризволяще кидати нашу країну європейцям просто невигідно. До того ж зрозуміло, що після захоплення нашої країни «кремлівський карлик» не зупиниться.  

Підсумок

Отже, з впевненістю можна сказати, що світ точно не заплющить очі на можливі дивні дії і рішення Дональда Трампа (якщо він повернеться до влади у США) і його посередників щодо підтримки путіна. Не варто сподіватися на найгірше, тому що найгірше ніколи не настане!

Вікторія КАМІНСЬКА, «СічНьюз»

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top