skip to Main Content

Підбірка фільмів для святкового настрою від «СічНьюз»

Передноворічний тиждень стартував, і вже час готуватися до довгоочікуваної святкової ночі. Попри війну, українці продовжують гуртуватися разом заради перемоги. А якщо зі святковим настроєм не склалося, тоді його покращить добірка святкових фільмів від «СічНьюз».

«Різдвяні канікули»

Родина Грізволдів готується до Різдва. У батька нав’язлива ідея: вони повинні дотриматися всіх американських і сімейних різдвяних традицій, зібрати всю сім’ю на свято, встановити живу ялинку й увімкнути сотні й навіть тисячі лампочок різдвяної ілюмінації. Але в якийсь момент щось пішло не так…

«Сам удома»

А що ви забували перед поїздкою? Напевно, ваші помилки не зрівняються з прорахунками Маккалістерів із Чикаго. На Різдво американська родина вирушила до Європи. Але в метушні та зборах розсіяні батьки забули вдома одного із синів. Але хлопчик не розгубився, довівши собі й іншим: він міцний горішок. Навіть коли їхній будинок спробували пограбувати, злодіям довелося зіткнутися з винахідливістю та хитрістю наймолодшого Маккалістера.

«Щасливого Різдва»

Романтично-новорічна комедійна мелодрама про кохання, в основу якої лягла відома пісня Джорджа Майкла «LastChristmas». Головна героїня – невезуча дівчина на ім’я Кейт, яка колись мріяла про кар’єру співачки, та схоже вже змирилася із тим, що її участь – розважати відвідувачів супермаркету в костюми ельфа Санта Клауса. Тому вона готова пуститися берега, пити до безтями в барах та зловживати шкідливою їжею, що негативно впливає на її серце.  

Але одного дня Кейт зустрічає дивакуватого хлопця на ім’я Том, який допомагає дівчині переглянути свої погляди на життя та налагодити відносини з навколишнім світом та повернути віру у магію Різдва.

«Незабутнє Різдво»

Вона звикла отримувати завжди бажане, жити у розкоші, купатися у грошах і бути у центрі уваги. Розпещена спадкоємиця величезного стану вирішила трохи відпочити. Дівчина вирушає на один із фешенебельних гірськолижних курортів, щоб вдосталь покататися на лижах та весело провести час у компанії друзів. Вона навіть не уявляла, що ця відпустка виявиться не такою, як попередні, і повністю змінить її життя. В один із сонячних погожих днів головна героїня вирішила освоїти нову, складнішу трасу.

Вона починає спуск, але зненацька спотикається. Дівчина прийшла до тями в незнайомому будинку. Нещасний випадок у горах призвів до повної втрати пам’яті. Поранену лижницю знайшов привабливий батько-одинак, приніс у свій будинок, де разом із маленькою донькою доглядав її. Будинок рятівника не вирізняється особливою розкішшю, але в ньому панує затишна, тепла атмосфера. Наближається Різдво, молодий вдівець, його маленька дочка та їхня гостя перебувають у очікуванні дива.

“Хлопчик на ім’я Різдво”

Різдвяний фільм знятий за мотивами однойменної книги Метта Хейга. В основі сюжету лежить історія хлопчика Ніколса, який живе у лісах Лапландії зі своєю злою тіткою. Одного разу юнак вирішує втекти від жінки та знайти свого тата. У лісах Лапландії на хлопчика чекаю різні небезпечні пригоди, мороз і безнадійність. Ніколс рятує північного оленя, знаходить товариша і робить великий крок до святкового дива.

“Пригоди S Миколая” (2018)

Не лише голлівудські фільми можуть потішити на новорічні свята, а й українські. По сюжету у комедії розповідається історія другокласника Артема, до якого напередодні свята несподівано з’являється сам Миколай. Утім, це виявився злодій. Справжнього ж Миколая Артему, його сестрі та іншим дітлахам доведеться врятувати, а злодія – перемогти.

«Пара на свята»

Джексону і Слоан набридло, що рідні й друзі постійно намагаються знайти їм пару. Тож, коли доля зводить головних героїв фільму, вони домовляються, що протягом року будуть разом відвідувати всі сімейні свята. Але незабаром молоді люди помічають, що буквально створені одне для одного, і їхня дружба перетворюється на справжні романтичні почуття.

«Новорічний корпоратив»

У фільмі розповідається історія головного героя Клея Ванстоуна, який працює у філії великої компанії. Його робочі справи йдуть не дуже добре, і він опиняється під загрозою звільнення. Тож, Клей вирішує організувати гучний різдвяний корпоратив, залучити хорошого клієнта та не вилетіти з роботи. Утім, вечірка виходить з-під контролю і ситуація Клея ускладнюється.

Анастасія ТКАЧУК, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top