skip to Main Content

ТОП-10 місць для романтичних побачень – рейтинг “СічНьюз”

Не знаєте, яке місце підібрати для романтичного побачення або просто вагаєтеся зі своїм вибором? Тоді ця стаття була написана для вас. Рейтинг “СічНьюз” допоможе вам не залишитися самотнім.

10 місце: удома

Найбільш невибагливий та простий варіант проведення часу. Місце ідеальне для тих, кому ліньки було кудись виходити. Тому чудовим буде рішення запросити другу половинку до вас додому.

9 місце: караоке-бар

Не всі полюбляють співати та випивати, все індивідуально у нашому світі. Тому не варто приводити свою другу половинку, якщо він/вона не впевнений/-а у своєму співі. Ви тільки зіпсуєте собі настрій.

8 місце: клуб

Доволі ризиковане місце. Особливо в тому випадку, коли ви знаєте, що ваш партнер не проти піти наліво. Якщо вже і є підозра у можливій зраді, варто сходити на терапію. А не запрошувати другу половинку на ще одне побачення.

7 місце: прогулянка містом

Хороший варіант для тих, хто не втомлюється багато ходити та ще не бачив визначні або ж просто гарні місця вашого міста. Перш, ніж запросити партнера на прогулянку, варто спитати його/її чи він/вона вже ходили туди. Якщо ж ні, вперед!

6 місце: ресторан

Заклад харчування цього типу розташований так низько в , адже похід у ресторан може обійтися недешево.

5 місце: кав’ярня

Для любителів кави та мирно посидіти у тиші, цей пункт одразу пересувається на 2 місце. Окрім вас та вашого партнера, немає нікого. Це ідеальний момент для того, щоб поговорити про особисте за філіжанкою кави.

4 місце: парк

Вже доволі банальна тема. Парк подобається усім, і це незаперечно. Хороший парк має бути універсальним місцем. Хочеш – сиди на лавці та балакай про життя, хочеш –запроси другу половинку на екстремальні гірки.

3 місце: озеро

Тут дивлячись з якою метою – або насолодитися пейзажами вашого рідного містечка, або покупатися в свіжій воді. Що то і що то, є прекрасним варіантом, особливо якщо ваш партнер обожнює плескатися у воді.

2 місце: басейн

Активний відпочинок є одним з найкращих варіантів проведення часу. Ви не тільки спалюєте калорії та укріплюєте м’язи, а таким способом можете дізнатися більше про того, хто вам подобається. Спробуйте позмагатися на швидкість реакції та плавання, це принесе вам вал емоцій.

1 місце: автосалон

Жартівливий пункт від “СічНьюз”. Хоча якщо задуматися про придбання авто на побаченні, цей пункт безспірно забирає своє перше місце у цьому рейтингу.

Вікторія КАМІНСЬКА, “СічНьюз”

Поділитися
2.5 2 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top