skip to Main Content

Подарунки від бабусі з Уельсу отримають українські військові і малята в дитбудинку

Родина Ейлін та Еріка Браун із Брідженда (Уельс) власноруч купила та напакувала набори гігієни та теплі речі, а ще дитячий одяг. Витрачали власну пенсію. Кожному військовому сива пані написала листа, як вона пишається його хоробрістю.

Пані Ейлін – пенсіонерка, пересувається у супермаркеті  на скутері, бо довго ходити не може. Її чоловік – ветеран авіації. Пані Ейлін із ним їздила по різним гарнізонам, тому точно знає, що має бути в наборі.  Пані Ейлін – вихованка дитячого будинку, мати навідала її та братів та сестер лише двічі. Тому потреби сиріт також знає добре.   

Чому ж бабуся купляє все таке дороге, брендове, адже діточки й не дуже розбираються? Ейлін каже, що купляє у дитбудинок, як своїм рідним. Тож їздить по розпродажам у бутіках і шукає гарну ціну. Буває, трохи виторговує. Коли продавці дізнаються навіщо така закупка, самі роблять знижку.

-Щиро дякую Шону із UK4UA за допомогу у доправленні вантажу. Також пишаюся тим, що працюю в BCB int. Пані Ейлін саме відгукнулася на передачу про компанію по ТВ і попросила керівництво посприяти відправці вантажу. Компанія із радістю посприяла, адже має активний досвід в організації гумвантажів. Пишаюся бути трішечки причетною і вартою довіри. Отримувач гуманітарного вантажу – Асоціація спортивних журналістів Вінниччини (АСЖВ). Там працюють люди, кому довіряю, як собі. Від АСЖВ гуманітарний вантаж вже поїде у військові шпиталі, дитячий будинок та бійцям на передову, – каже вінничанка Ольга Бакар.

Фелікс ЖАНІН, «Січ Ньюс»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top