skip to Main Content

Поліція замовчує, чому затримали члена «Дорожнього контролю» 1,5 року тому

Фотозвіт силового затримання одного із засновників ГО “Дорожній контроль Вінниця” отримали наші журналісти. За невідомими причинами, поліція вирішила замовчати цей факт.  Але ми, як незалежне медіа, вирішили з’ясувати обставини цієї справи.

Хто такий Денис Клімов?

Один із керівників ГО “Дорожній контроль Вінниці” та головний бізнес-партнер Володимира Затайдуха. У вінницькому інформаційному просторі Денис позиціонує себе як журналіст тієї самої ГО “Дорожній контроль”. Разом з тим пропонує свої брокерські послуги. Щоправда, його журналіських матеріалів знайти не вдалось…

Але наші читачі надіслали нам фото його нового авто з ексклюзивним номером KLIMOV

Це електромобіль Chevrolet Volt, орієнтовна ціна якого 20 000$. Зазначимо, що під час затримання Денис був на іншому своєму автомобілі BMW. Ціна якого орієнтовно 50 000$… Цікаво, що приносить такий дохід? Журналіська діяльність чи брокерський бізнес?

За інформацією наших джерел, у перші місяці повномасштабного вторгнення поліція затримала члена ДКВ, ГО “Дорожній контроль Вінниці”, Дениса Клімова. Правоохоронці запідозрили  у чоловіка наявність військових боєприпасів невідомого походження. Силове затримання було зафіксовано. Фото публікуємо.

Згідно кодексу журналіської етики, редакція не буде оприлюднювати ім’я людини, яка надала інформацію та фото. Наші джерела зберігають свою анонімність. Ми публікуємо лише факти та коментарі.

Дану ситуацію прокоментував головний учасник фоторепортажу із затримання Денис Клімов. Публікуємо його слова: 

– Ви знущаєтесь? У Вас недостовірна інформація! В мене є зброя і вона зареєстрована. Всі одиниці зброї я купував задовго до війни. В мене не було жодних боєприпасів. Це не правда. Адже вся зброя, яка в мене є – зареєстрована. Вона не перероблена. Це нарізна, гладкоствольна та травматична. Вилучалась лише одна. А так, із собою(авт- в той момент) було 4 одиниці зброї. Поліція мене не затримувала. Це все все маразм. Вся зброя наразі в мене. До моєї зброї немає претензій. На початку війни поліція перепровіряла всі сигнали. Хтось повідомив поліції, що в мене є зброя. Поліція приїжджала, запитувала чи є зброя. Я показав. І на цьому все. Кримінальне провадження відкривали, адже на експертизу вилучали зброю. Так, відкривали, а може і ні (авт – про кримінальне провадження). Я не впевнений.  Покарання не має, адже я ні в чому невинний. На початку війни патрулювали разом із поліцією, разом із СБУ. Стояли на блокпостах теж зі зброєю, – ось так прокоментував дану ситуацію фігурант на фото Денис Клімов, активіст ГО “Дорожній Контроль Вінниця”.

  • Наші журналісти звернулись за офіційним коментарем у Головне Управління Поліції Вінницької області.  Та задали наступні запитання:
    Як був покараний затриманий Денис Клімов? Чи встановлено походження зброї та боєприпасів? Чи правда, що зброя та боєприпаси рахувалися за вінницьким воєнкоматом? Чому закрили провадження по даній ситуації? Чого прес служба поліції не висвітлила дану подію в інформаційному просторі(на своїх сайтах та соц мережах), хто вплинув на рішення не висвітлювати дану інформацію?

Поліція відмовилась коментувати дану ситуацію. Це дуже прикро, адже на офіційному сайті ГУНП є ціла колонка порад про безпеку на дорогах та водоймах. А от інформації про таке шокуюче затримання немає… навіть із замиленим обличчям. Вже півтора року поліція продовжує приховувати інформацію стосовно даного інциденту.

Джерело: vinnychany.info

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top