skip to Main Content
З питань реклами на сайті або співпраці звертайтесь:
Прайс

Потап пробив дно – репер виступив у проросійському клубі

Український репер Потап, який вже не раз шокував публіку своїми ганебними витівками, знову опинився в центрі скандалу. Цього разу він “відзначився” виступом у проросійському клубі в Німеччині.

Потап з’явився на сцені одного з клубів міста Філлінген-Швеннінген, де виконав низку російськомовних хітів. Цей факт обурив українців. Адже багато артистів вже давно переклали свої треки на українську мову – на знак підтримки та солідарності з країною під час повномасштабного вторгнення.

Репертуар Потапа на концерті, який він сам анонсував у соцмережах, вразив своєю “російськомовною солянкою”. Він співав пісні з репертуару гурту MOZGI, “Потапа і Насті”, “Время и Стекло”, не гребуючи навіть хітами, які раніше виконував з Настею Каменських.

“Створити спільний культурний простір” – ось чим керувався Потап, на думку журналістів.

Це все, що вам треба знати про Потапа, він же Ротар. Як бачимо, час потрохи розставляє все на свої місця. І кожен остаточно обирає, до якого берега йому припливти, – пишуть журналісти.

Скандал за скандалом:

  • Провокаційний трек “Волонтерка”.
  • Втеча за кордон і хизування мирним життям, коли українці борються за свою землю.
  • Неоднозначні заяви та вибачення, які не завжди щирі.

На 13 квітня запланований ще один виступ Потапа в Білефельді. Репера анонсують як “артиста російського ретро”, що ще більше розлютило українців. До того ж заклад, де має виступити репер, відомий лояльним ставленням до росіян.

Після шквалу критики афішу концерту відредагували, а Потап вибачився за “людський фактор”.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top