skip to Main Content

Працівники ТЦК ще не проводили рейдів у спортзалах Вінниці

Українські територіальні центри комплектування (ТЦК) активно проводять рейди в різних куточках країни. А нині особливу увагу приділяють спортивним залам і клубам. За словами представників ТЦК, особливою увагою оточені чоловіки-переселенці, які не змогли вчасно зареєструватися на військовий облік. Офіційно це називається законним оповіщенням, не пов’язаним із посиленою мобілізацією.

У соціальних мережах масово почали з’являтися відео пустих спортивних залів і жартівливі картинки. Думки людей в коментарях розділилися.

Це якась гра? Магазини, бари, офіси. Що далі? Америка уже прикриває кошти, давайте все зупинимо. Ми маємо армію, потрібно доцільно використовувати, – пише користувачка соцмереж.

Нарешті! Війна для всіх! Здоровенні бугаї чи вже важко хворі інваліди? – пише в коментарях користувачка.

Внаслідок цього в Інтернеті почали з’являтися оголошення про продаж власних абонементів, щоб уникнути можливих непорозумінь.


Яка ситуація у Вінниці?

За словами представника одного з фітнес-центрів Вінниці, наразі рейдів ТЦК зафіксовано не було. Все ж чоловікам-переселенцям, які не встигли зареєструватися на військовий облік, треба мати при собі документи, що підтверджують їхню реєстрацію.

Ми слідкуємо за цією ситуацією. І в разі чого ми попередимо наших клієнтів. Відвідувачів не поменшало, – каже представник фітнес-центру.

Він також зазначив, що ціни на абонементи наразі не змінювалися.  В середньому ціна 12 індивідуальних занять з тренером коштують від 3000 до 6000 грн. В залежності від рівня тренера.

Також для тих, хто бажає скористатися послугами фітнес-центру одноразово, відвідування залу коштує в середньому від 80 до 200 гривень.

Щоб оперативніше слідкувати за новинами, підписуйтеся за наші сторінки у “Фейсбук”“Телеграм”“Вайбер” та “Інстаграм”.

Яна ТИХОЛАЗ, “СічНьюз”

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top