skip to Main Content

Представникам ТЦК пропонують роздавати повістки на сесії Вінницької міськради   

У Вінниці представників територіального центру комплектування та соціальної підтримки запрошують на сесію міської ради для того, щоб вручити повістки депутатам та їхнім помічникам. Щоб вони також, як і всі, йшли боронити і захищати нашу країну на лінії фронту. Таку пропозицію після вступу у дію 18 травня нового Закону про мобілізацію оприлюднили на каналі «Ми – вінничани» у «тік-тоці».

Прецедент у Каневі

Нагадаємо, відповідний прецедент днями, 17 травня, стався на засіданні сесії Канівської міської ради (Черкаська область). Там депутатам вручили повістки. Зробили це представники місцевого територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Підполковник Роман Богдан, якого у березні 2024 року призначили начальником місцевого ТЦК і СП прийшов на засідання Канівської міської ради. З його слів, вимушений був це зробити, оскільки дехто з депутатів не поновив дані в ТЦК та СП.  За вказівкою Богдана, прямо на сесії уповноваженими людьми другого відділу черкаського ТЦК і СП підтримки були вручені повістки депутатам.  

Володимир ПРИСЯЖНЮК, «СічНьюз»       

Поділитися
5 1 голос
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top