skip to Main Content

Представники Вінниччини виграли Всеукраїнській зліт учнівських виробничих бригад

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міносвіти провів фінальний етап Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань. У ньому  приймали участь команди з чотирьох регіонів країни.

Вінниччину представляли члени учнівського трудового об’єднання «Сад» с. Цекинівка (Ямпільщина). Зокрема, учні восьмого класу Богдан Пастух, Анастасія Бистрова і Михайло Літамбург.

Колектив Вінниччини здобув Гран-Прі за презентацію виставки і творчого звіту за результатами роботи на навчально-дослідній ділянці. А Богдан Пастух став першим у захисті-презентації дослідницької роботи «Вивчення ранніх сортів винограду в грунтово-кліматичних умовах Ямпільщини».

Плантації винограду заклали на території  освітнього закладу Цекинівки ще у 2008 році. Журі оцінило високий рівень проведених Богданом Пастухом досліджень. Він визначив, які найкраще сорти винограду потрібно вирощувати у його грунтово-кліматичних умовах, – розповіла керівник делегації Вінниччини, методист Вінницької обласної станції юних натуралістів Любов Жовтоножук.     

Фелікс ЖАНІН, «СічНьюз»

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top