skip to Main Content

Проєкт FIFA Talent Development Scheme влаштовують навіть у селах

У районах Вінниччини продовжують пошук юних футбольних талантів в рамках пілотного проєкту Української асоціації футболу (УАФ). Ця робота триває за ініціативи Вінницької обласної асоціації футболу у межах програми FIFA Talent Development Scheme. Нагадаємо, УАФ робить акцент на виявленні молодих талантів шляхом тестування їхніх природних фізичних здібностей та подальшій організаційній підтримці розвитку.

Виявляється, цей проєкт влаштовують навіть у сільській місцевості.  28 травня він пройшов у селі Вербка (Чечельницька територіальна громада, Гайсинський район).

Загалом у івенті взяли участь учні чотирьох загальноосвітніх шкіл Чечельницької громади. Фахівці протестували близько 150 дітей. Юні спортсмени пробували свої сили в різнопланових тестах на стадіоні зі штучним покриттям СТОВ «Агрофірма Вербка».

Всі громади, які взяли участь у проекті, отримали у подарунок набір м’ячів від УАФ та спортінвентар. А дітям вручили  дипломи про проходження тестування і пам’ятні медалі. Школярі отримали масу позитивних емоцій. За словами організаторів, після реалізації проєкту FIFA Talent Development Scheme спорт, і зокрема, футбол у Чечельницькій громаді стане ще більш популярним.

Фелікс ЖАНІН, “СічНьюз”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top