skip to Main Content

Письменниця Євгенія Кузнєцова презентуватиме вінничанам книгу про війну

26 липня у Вінниці відбудеться зустріч з письменницею, блогеркою, авторкою книг «Спитайте Мієчку», «Готуємо в журбі» та «Драбина» Євгенією Кузнєцовою. Під час заходу говоритимуть про найновішу книгу «Драбина», Україну та українців, родинні стосунки, кактуси і помідори, жарти й сльози, зрештою про життя як воно є. Модеруватиме розмову Тетяна Рибак.
Вінничан чекають у Креативному просторі Артинов (вул. Миколи Оводова, 22). Початок – о 18:30.
Вхід вільний за умови попередньої реєстрації: https://forms.gle/WnheLZvE72iXNinMA

Про що книга «Драбина»
Толік щойно здійснив головну мрію свого життя: купив будинок, де все буде так, як хоче лише він, та ще й у чотирьох тисячах кілометрів від усієї своєї надокучливої родини. Однак війна перевернула все, і на голову йому звалилась рідня: мама, одноногий дядько, далека родичка зі своїм слинявим песиком, сестра з депресивною подругою і навіть котячі свекруха й невістка.
У той час, коли в Україні розносить вибуховими хвилями вікна, гинуть сотнями й тисячами люди, у будинку Толіка війна не окопна, вона отака, життьова: у деталях побуту людей, які намагаються в чужій країні створити свою тимчасову домівку із запахом помідорів. Тут є та нестерпна простота повсякдення людей, душі яких — вдома, в Україні. Але війна — весь час з ними. Вона — як та драбина, яка має багато щаблів, висот і вимірів.

Довідка
Євгенія Кузнєцова — письменниця, блогерка, перекладачка з англійської, іспанської та німецької мов, дослідниця медіа та комунікацій. Народилась та виросла в Україні. В Іспанії захистила дисертацію з магічного реалізму. Авторка книг «Спитайте Мієчку», «Готуємо в журбі» та «Драбина». Цікавиться темою мовної реальності та мовами загалом.

“Січ Ньюс”

Поділитися
0 0 голосів
Рейтинг статті
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Back To Top